6 Şubat 2010 Cumartesi

36+5 HAFTA KONTROLÜMÜZ

Hafta başında pzt. si günü dr. kontrolümüze gittik. 41 kere maşallah kuzumun sağlığı neşesi yerinde.. Kilosu 2404 gr olmuş. yavaş yavaş büyüyo minnom.

Benim kilom 78.5 lara çıkmış. 9 ayda 8 kg almışım.Evde oldugum şu 3 haftalık süreçte sadece 3 kg aldım. şaşılacak şey..

Tansiyonum 9/6
Dr umuz çatı muayenesi yapmıyormuş. Su kesesi erken patlar vs. risklerine atmamak için..

Doğum sancıları başladığında açılmayı kontrol etmek için bakıp doğum şekline karar verecekmiş.. Ben aksine 38. haftada muayene yapıp doğum şeklinin ne olacagı hk. da bilgi verir sanıyordum. Belirsizlik beni endişelendiriyor. Normali mi beklesem sezeryan mı istesem karar veremiyorum. Çevremdeki herkes normal yapmam konusunda fikir veriyor. Eşim kararı bana bırakıyor.

Sanrım sancılarımı bekleyip kolay bir normal doğum için dua etmekten başka yapa bileceğim birşey yok şu an.. 21 Şubat ta miadımız doluyor. bugün itibariyle 15 günümüz kalmış..

Eksiklerimizin hepsi tamamlandı. Bugün şekerlerimizi de teslim aldık. herşey yıkandı ve yerleşti. Evimi temizlemeye başladım yavaş yavaş.
Önümüzdeki hafta her işin bitmiş olmasını ve artık dinlenme moduna geçmeyi çok istiyorum..

Seyhan' cığım merak etmişsin. Çok şükür iyiyiz canımcığım. Bekliyoruz küçük hanımı.. bu ay içinde gelecek inşallah Öykü kuşum...

Benzer Yazılar



7 yorum:

Tuğba... dedi ki...

Canım herşeyin yolunda gitmesine sevindim:) Doktorunun sözünden çıkma. Mutlaka normal doğumu tercih et dr un sezeryan için ciddi sebepler sunmadıkça, ki sende böyle bişey yok. Sezeryan gerçekten zor ve izleri uzun süre silinmeyen bir doğum şekli.Doğum şekli bile değil.. Hayırlısı olsun hakkında:)

SeViL ( sevdalitatlar ) dedi ki...

Senden ~ sizden güzel haberler alınca çok mutlu oluyorum..
RABBIM hayırlısı ile sağlıkla kucagına lamk nasıp etsın fındık burunlumuzu..
Sevgilerle..

Seyhan dedi ki...

oh sevimdim, yazmayınca, msn'de de karşılaşmadık merak etmiştim.. Herşey yolunda Öykü hanım sağlıkla gelecek inşallah , temizlikle kendini çok yorma canım,sonra yorulacaksın zaten diblen bol bol...öpüyorum..

Unknown dedi ki...

herşey yolunda olması çok güzel doğumun da olabildiğince rahat geçer, inşallh. insan plan yapıyorama herzaman olaylar kafandaki gelişmiyor. sen bebeğini zamanında e en rahat nasıl olacaksa o şekilde kavuşacağını düşün... bu arada son haftalarda hamilelerin enerjisi artar, lütfen kendini ev işlerine adama.. o enerji hem doğum da hem da doğum sonrasında sana gerekli olacak..sana yeni anne olmuş birinden küçük bir tavsiye.. sevgiler

ASLI dedi ki...

merhaba çok güzel telaşlar bekleyişler değilmi? bende yaşıuyorum şuan.37+3 günlük bebeğim.hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah sevglerr

HUYSUZBALIK dedi ki...

Seraycım hadi bakalım sağlıkla gelir inşAllah bebişin. Bekliyorum haberlerinizi. Doğumun çooook kolay geçsin inşAllah. Sevgiler...

nomnomnom dedi ki...

Merhaba Seray Hanım,
Hamileliğimin ilk günlerinden beri blogunuzu takip ediyorum.
Bende şuanda 29 haftalık hamileyim. Allah nasip ederse Nisan sonu gibi oğluma kavuşacağım.
Size de şimdiden haırlı olsun demek istiyorum. Allah kızınızı analı babalı büyütsün.

İzleyiciler