28 Aralık 2009 Pazartesi

Teşekkür

Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Yorumlarınızla içimi rahatlattınız.
Beslenmeme daha fazla dikkat ediyorum. canım istemiyor ı- ıhh yemiycem demeyip ne bulsam yiyorum. Ballı süt, yumurta, fındık ceviz, et, tavuk tüketimini artırdım.

Sizce başka neler yesem yavruşuma yarar?

Not: açlık kan şekeri 88 tokluk 94 çıkmış. Normalmiş değerler. En azından bu iyi haber :)

Benzer Yazılar



6 yorum:

SeViL ( sevdalitatlar ) dedi ki...

Pekmez ...
Özellikle sabahları içmeni tavsiye ederim ölçüyü fazla kaçırmamak kaydı ile..
Annenin kan sevıyesını yükseltdiği için pekmez bebeğe defaydalı imiş..
( Hemşire arkadaşım ben hamıle ıken demişdi bana bunu ve ben Şeker sorunum olmasına rağmen her gün sabah bir yemek kaşığı içdim )

Seyhan dedi ki...

hergün bir avuç ceviz bazem fındık karışımı abartmadan ama:) sonra balık evde yapamazsan üşenirsen konserve ton bile iş görür demişti doktorum. meyve sebze tabi. ben ektra bişey yememiştim bide yeseymişim nolurmuş acaba 22 kilo almıştım..

Seray dedi ki...

Canım çok teşekkür ederim önerilerin için. Pekmezi tahinle karıştırıp tüketiyordum ama dediğin gibi abahları aç karnına içeyim. Bende de şeker sorunu var ama bebiş için elimden geleni yapacağım ne yapalım.

Seray dedi ki...

Seyhan, balık hiç sevmiyorum ayda bir kere belki eşimin yada kendi ailemin evinde denk gelirsem yiyorum. Elleyemediğim için evimizede girmiyor. Ama ton balığı tüketiyorum. Kuruyemişi çok severim zaten. bulgur ve özellikle somon balığı çok yararmış bebeğe bugün öyle duydum. Bulgur yemeye çalışıcam. bol sıvı alıyorum. Eti artırmam lazım. süt yoğurt peynir bunlara bayılıyorum zaten.. İnşallah faydasını görürüm şu son iki ayda bunların..

Pembe Tatlar dedi ki...

Ayy canım daha iyi olmana sevindim:)))

Pekmez faydalı diye duymuştum çekirdekli siyah üzüm :))

Seyhan dedi ki...

mutlu yıllar canım 2010 en güzel hediyesini kızını sağlıkla getirsin sana .. sevgiler

İzleyiciler