5 Şubat 2008 Salı

KOÇTAŞ' A GİDİYORUM, EVİMİ ÇOK SEVİYORUM.

Dün Koçtaş' ta alışveriş yaparken farkettim onu. Nedir , nasıl kullanılır pek dikkat etmemişim şimdiye kadar. Oysaki çok daha önceleri keşfetmem gerekiyormuş. Hayatımızı kolaylaştıran ürünlerden biri vacumlu saklama poşetleri. Denemek amaçlı en küçük boyundan bir adet aldım. O kadar pratik ve o kadar kullanışlıymışki şimdiye kadar onca yastık, yorganı baza içlerine sığdırmak için uğraştığıma üzüldüm. Kocaman yastıklar pıssss diye minicik oluverdiler. Eğer sizde hala farketmediyseniz yada benim gibi ne işe yaradığını bilmediğiniz için kullanma ihtiyacı duymadıysanız mutlaka bir tanede olsa alıp deneyin. Yeriniz az eşyanız çoksa kaçırmayın.
Detayı için bakınız. Daha fazla bilgi isterseniz buradan videosunu izleyebilirsiniz.



Benzer Yazılar



3 yorum:

Yeliz & Metin dedi ki...

Canım bizde pazar gunu Koçtaştaydık. Bu ürünün tanıtımı vardı. Görevliler ürün ile ilgilenen müşterilerine ürünü nasıl kullanacaklarını gösteriyorlardı. Bende gözucu ile şöyle bir baktım gercekten işe yarar birşey..

Seray dedi ki...

Evet hayatım gerçenten çok kullanışlı ve dar kullanım alanları çok ferahlatıyor. Kampanya varmış, bitmeden sende çeyizine al bir kaç tane. Kendi evinde kullandığında
eminim çok memnun kalıcaksın.

vakumlu torba dedi ki...

evet gerçekten vakumlu torbalar kullanışlı oluyor

İzleyiciler