4 Kasım 2009 Çarşamba

24. HAFTAMIZ VE AYRINTILI ULTRASON KONTROLÜMÜZ

Bugün 24 haftalık olduk. Dün akşam Prof. Dr. Kılıç Aydınlı' ya 2. düzey usg için gittik. Kızımızın sağlığı yerinde çok şükür. Kendi dr. umuzun söyledikleri dışında ekstra bir bilgi ve ekstra bir görüntü vermedi. Ben renkli olarak göreceğimi sanarak gitmiştim ve biraz hayal kırıklığı yaşadım tabii. Siyah beyaz bol bol fotomuz oldu. Gayet sağlıklı (maaşallah) 600 gr ve yaklaşık 30 cm boyunda bir pamuğum var içimde.
12 gün sonra kendi dr. umuz Herman Bey ile randevumuz var. Şeker yüklemesi yapılacak. Umarım sınırın altında çıkar ve sorunsuz bir şekilde kalan haftalarımızı tamamlayıp kuzumu kucağıma alırım.


Benzer Yazılar



7 yorum:

Unknown dedi ki...

merhabalar,
ben de 23 haftalık gebeyim. ben de geçen hafta sonu ileri düzey ultrason yaptırdım. şeker yüklemeyi ben de heyecanla bekliyorum. Beslenmeme dikkat etsem de onun bazen pek de önemi yok. inşallah hepimizin sonuçlerı iyi çıkar..sevgiler

Unknown dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Unknown dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

BEBEĞİNİ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞINI ALMANI DİLERİM CANIM...SEVGİLERİMLE..

Seray dedi ki...

Esra Hanım, umarım çok güzel sonuçlar alırız.. Yavrularımızın olduğu kadar bizlerinde sağlıklı olması gerekli. Umarım geri kalan haftalarımızı sağlık ve mutluluk içinde tamamlayabiliriz.

Sevgilerimle

Seray dedi ki...

Didem, çok teşekkür ederim dileğin için. Umarım :)

Sevgilerimle

Unknown dedi ki...

Canım benim inşaallah yegenim saglıkla hayırlarla dünyaya gelir. Üçünüz harika bir aile olucaksınız; ömür boyu mutluluklar...

İzleyiciler