6 Temmuz 2008 Pazar

Sevgili dostlarım ve minik konuklarım...

Eski dostlarr, eski dostlar......

Liseden sıra arkadaşlarım Sema ve Özlem minik afacanlarıyla beraber bugün bana misafir oldular. ikisinide bir kaç aydır görememiştim oldukça özlemişim ..

Özlem, kuzusu Görkem'i mümkün olduğunca misafir olduğu evlere götürmemeye gayret ediyordu haksızda sayılmazmış :) Resimlerden anlayabileceğiniz gibi çok hiperaktif, bir an olsun yerinde duramayan bir çocuk. Kaş ile göz arası ne yapacağını asla kestiremiyorsunuz. Özlem' in neden incecik kalabildiğini bugün çok daha iyi anladık :) Şaka bir yana her ne kadar yaramazlık yapıp annenle bizi rahat bırakmamış olsanda teyzen seni çok seviyor Görkem ...



Sema'cığımın iki kuzusu var. Görkem' in aksine süt dökmüş kedi gibiler maaşallah :)
Çok tatlılar çook.. Oturdukları yerden kalkmıyorlar çocuklar. Darısı başına Özlem'ciğim. Sema' cığımın boyunca oğulları oldu, çok özverili, düzenli, tertipli bir anne.. Tebrik ediyorum onu. Genç yaşta anne olmakla ne kadar iyi yaptığını şimdi anlıyoruz. Kızlar Allah sizlere ailelerinizle uzun uzun , sağlıklı güzel ömürler nasip etsin. Oldukça hareketli bir gün yaşadık, geldiğiniz ve evimi neşelendirdiğiniz için çok mutlu oldum. Sizleri seviyorum.



Arkadaşlarıma ikram etmek üzere Krep Böreği yaptım. İlk kez denedim ama oldukça başarılıydım sanırım. Çok basit ve çok leziz oluyormuş. Lazanyaya benzettim ben tat ve görüntüsünü.. Deneyenler bilirler. Tarifi yakında ekleyeceğim. Un kurabiyesi, makarna salatası ve Tiramisu yaptım her zamanki tarifimi uygulayarak. Bu defa görüntüsü ile oynadım biraz pasta görünümü verdim. Bıcırlara sürpriz oldu. İyiki doğdun yaptık.. Üçüde aynı anda üflediler mumları.. Nasılda mutlu oldular. Güzel şey çocukları sevindirmek..


Benzer Yazılar



3 yorum:

özlem dedi ki...

Seray'cım eski yazılarını okudum o gün için sana teşekkür ederim ama yorumunda biraz eksiklik var sanırım her çocuk muhakkak yaramazlık yapar bazıları bunu gitdikleri yerlerde bazıları ise evde yaparlar.Annenin tertipli,özverili,düzenli olmasıyla çocuklar süt dökmüş kedi olmazlar bu çocuğun içinden gelen bir davranıştır.Belkide bende tebrik edilmesi gereken anneler arasındayımdır ha ne dersin:-)

Seray dedi ki...

Ah benim arkadaşım bana sitem mi etmiş. Onu tebrik etmedim diyee. Tatlım seninde ne denli beybisinin üzerine titreyen, onu özveri ile güzel ahlaklı yetiştirmeye çalışan tebrik edilesi bir anne oldugunu bilmiyormuyuz biz. Her anne özeldir güzeldir. Ben Sema yı tebrik ettim seni atladıysam bu gorki'nin hiperaktif oluşundan değil minişim sen üzülme hiç. Semanın beybileri gorkiden yaşça daha büyükler, durdan yapmadan yanlıştan anlıyorlar. Seneye gorkimde öyle olacak sen merak etme. Senide tebrik ediyorum ve Allah' tan, her nerede bu güzel duyguya sahip olmayı bekleyen anne adayları var ise onlarada sizinkiler gibi afacanlar vermesini diliyorum.

özlem dedi ki...

Canım arkadaşım sitemimi ve beni anladığın için teşekkür ederim.İnşallah allah sanada görkem gibi bir evlat nasip etsin.Bende onun büyüdüğünü göreyim.Şunu unutma yaramaz çocuk akıllı olur derler:-)şekercim.

İzleyiciler