Elmalı Kurabiye hamurumun aynısını yalnızca ölçülerini değiştirip 1,5 katı olarak kullandım. Üstteki şeritler için hamur miktarının biraz daha fazla olması gerekiyordu. Taban ve dekor için hamuru oldukça ince açarak hazırladım. Deneyenlere şimdiden afiyet olsun..
16 Aralık 2008 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
10 yorum:
Elmalı tart harika görünüyor canım
ellerine sağlık.
şiirede bayıldım.öyle güzeldiki paylaşımın için teşekkürler.
öpüyorum
Çok şık bir görüntüsü var eline sağlık canım....
www.illedeyemek.com
selam.elmalı tart süper görünüyor.elinize saglık.sevgiler.
ilgimi cekti kalipta degilde direk tepside pismis hicte dagilmadan süper valla...
bende dün aksamdan yaptim misafirlere yendi bugün ama kalipta pisirdim böylede pisirilebilecek olmasi cok güzel,ellerinize saglik bu tarta kullanilacak en güzel kelime sahane olmus'tur....
sevgiler
tek kelimeyle nefis..
ellerinize sağlık.
Hele minikler pek güzel..
sevgiler
çok leziz bir görüntü..elinize sağlık..
Görüntü harika.Keşke tadına da burdan bakabilseydim:)Eminim çok lezzetlidir.Ellerine sağlık.
Arkadaşlarım, güzel yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Gerçekten görüntüsü kadar tadıda güzel oluyor.
Leziz sofralar, eminim seninkide şahane olmuştur. Ben önce tart kalıbını yağlayıp unladım. Sonra hamuru ona yerleştirip büyük fırın tepsisine dikkatlice ters çevirip göbeğine elmalı harcı doldurup üzerinin şeritlerini yerleştirdim.Bu şekilde pişirdim. Diğer minikleride muffin kalıplarında yaptım. Böylede deneyebilirsin.
Sevgilerimle
harika olmuş cnm ellerine sağlık
miniklerden birini aldım
sevgiler
Elmali tart cok sahane olmus, süslemesi de öyle, ellerine saglik. Sevgiler.
Yorum Gönder