28 Temmuz 2008 Pazartesi

ANADOLU KAVAĞI - BEYKOZ

Pazar günü akşam üstü hava serinleyince biraz Anadolu Kavağına geçtik. Asıl amacımız Poyrazköy' e gitmekti ama vapur seferi çok geç saatte olduğundan gidemedik. Anadolu kavağında dolaşıp yemek yedik. Ardından otobüs ile Beykoz Yalıköy' e geçtik. Sahili çok güzel. Doğal terapi... Çok iyi geldi. Biraz Beykoz' da vakit geçirdikten sonra yine motorla İstinye' ye döndük. Kısa süreli bir gezi oldu ama ruhumuzu doyurdu..


25 Temmuz 2008 Cuma

Happy Birthday Murat ! ...

......


Dün Serdar' ın kuzeni Murat' ın doğumgünüydü. Akşam çıkıp kutlayalım istedik.
Görümcemin Beyoğlun' da ortağı olduğu Cafe Julien' e gittik. Gece yarısına kadar eğlendik.
Biz eğlenirken Murat bir yaş daha büyüdü :)
Nice yaşlara Murat

23 Temmuz 2008 Çarşamba

SICAKLARLA ARAMIZ İYİ DEĞİL .)

Havaların sıcak olmasını bahane edip edip akşamları dışarıya kaçıyoruz. Dün akşamda annemler ve can dostumuz İbiş' i alıp Sütlüce' ye uykuluk yemeye gittik. Ben adını dahi duyduğumda nedendir bilmiyorum ama tiksiniyorum bu uykuluktan. Nasıl böyle iştahla yenilir onuda anlamış değilim. Birde midye dolma yerler ya limonlu olur hani. Ondada aynı hisleri duyarım. Bana göre her ikiside iğrenç :(

Uykuluklar midede hazmolsun diye birde üstüne Minia Cafe de çaylarımızı hüpürdettik. Haliç kıyısında serin serin, bol müzikli yemyeşil bir alana yayılmış renkli minderlerde günün yorgunluğunu attık. Mekanı tavsiye ederim. Özellikle saat 22:00 den sonra daha renkli oluyor..


21 Temmuz 2008 Pazartesi

Bütün kızlar toplandık.. toplandık..



Cumartesi günü bizim blokta trafo çalışması yapılacağı için çalışmadım :) Süper birşey yıllık izinlerimdeki c.tesiler hariç her hafta sonu 3 saatliğinede olsa işe gelmek çok kötü ve sevimsiz bir durum. Bu yıl ilk kez bir h. sonunun iki gününüde kendime ayırabildim. Cumartesi günü annem, kızkardeşim, canım arkadaşım Derya, annesi ve kızkardeşi ile bana misafir oldular. Çok keyifli saatler geçirdik. Ama evim çok sıcak oluyor. Bu yüzden kışları daha bi sever oldum. Anneler gittikten sonra akşam üzeri eşim ve Derya nın erkek arkadaşı (müstakbel damadımız :)) bize katıldılar. Dördümüz bir araya gelince yeni evli arkadaşlarımız Yeliz ve Metin' i de davet ettik. Yeliz' i biliyorsunuz en yakın arkadaşlarımdan. Evlenip bana komşu olmuştu hani:)
Darısı Derya' nın başına ... Yedik içtik, güldük, eğlendik, terledik, serinledik, derken gecemiz oldukça güzel geçti. Her zaman bir arada olabilmeyi diliyorum. Gençlikte & Yaşlılıkta buna dahil..
Ertesi sabah kalkıp şöyle güzel bir kahvaltı yaptık. Biraz toparlanıp bugün konuk olarak biz Yeliz' ime gittik. Bi onlar bizde bi biz onlarda oldu:) Yeliz 'ciğim, evlendikten sonra tüm kız arkadaşlarını birarada görmek istemiş, bizde onu çok özlemiştik. Bize çok güzel hazırlıklar yapmış. Güler yüzü tatlı dili yeter onun.. bir iki eksik dost haricinde 10 kişi kadar bir grup + 3 afacan ona misafir olduk. Herşey çok güzeldi. Çok keyifliydi.
Sizleri çok seviyorum kızlar..

15 Temmuz 2008 Salı

13.07.2008 SAPANCA - KIRKPINAR GEZİSİ

Pazar günü erkenden Anne kuşum , kardeş kuşum ve ben Beşiktaş' tan vapur ile Haydarpaşa' ya geçtik. Adapazarı treni ile Sapanca' ya doğru yola koyulduk. Yaklaşık 135 dk. sonra Sapanca' daydık.

Önce biraz göl kenarında yürüyüş yaptık ardından yunus kiralayıp göle açıldık. Lodos yüzünden fazla uzaklaşamadan geri dönmek durumunda kaldık. Bizden sonra diğer yunuslarda teker teker karaya yanaştılar :) Hava çok sıcak olduğundan tren yolculuğu yormuştu bizi. Acıktık, sonra doyduk :) Baktık ki göl kenarında yapılabilecek pek fazla birşey yok şöyle serin, gölge olan bir mekan arayılına koyulduk.
Sapanca

Daha önce internette görmüştüm Kırkpınar mevkiinde göl kenarına kurulu tesisler olduğunu. Sapancadan otobüs ile 15 dk. sonra Kırkpınar' a geçtik. Eski ismi Dedeman Gölevi, şimdiki adıyla Sapanca Gölevi' nde karar kıldık. İyi de yapmışız. Ohh hem göl manzaramız, hem göl üzerinde iskelemiz, yemyeşil bir bahçede bir yanda hamaklar, diğer yanda barbekü.. Çok güzelmiş çok.. Uzunca bir süre hepsinin tadını çıkardıktan sonra Adapazarı Ekspresi ile Kadıköy' e döndük. Demiryolu sahil kıyısında olduğundan yolculuk boyunca çok güzel manzaralarla karşılaştık. Mesela Hereke sahili çok renkli cıvıl cıvıl, parkı , eglence mekanları insanlarla dolup taşmıştı. İzmit körfezde aynı şekilde.. Aklınızda bulunsun Adapazarı Trenleri artık Maşukiye' de durmuyorlar. Nedenini anlayamadım, gitmeyi düşündük fakat orda inmek mümkün olmadı. Biraz yorucu bir gezi oldu ama herşeyiyle hoştu. Güzel bir pazar günü geçirdik ailecek.
Kırkpınar





Haydarpaşa



Kadıköy panoramalarım




Kadıköy vapurundan Üsküdar ve Avrupa yakası







İzleyiciler